Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Bangladesh

Proprietate de vânzare în Bangladesh

Bangladeshul, situat la estul Indiei pe Golful Bengal, este o țară din Asia de Sud, cu vegetație densă și numeroase căi navigabile. Pe coasta de sud, Sundarbanii, uriașa pădure de mangrove împărtășită cu estul Indiei, este locul unde trăiește tigrul regal din Bengal. Se învecinează pe toate părțile cu India, cu excepția unei mici întinderi, în sud-estul extrem, unde se învecinează cu Birmania; la sud este scăldat de Golful Bengal. Capitala sa este Dhaka.

Urbanizarea bruscă din Bangladesh poate fi descrisă cel mai bine prin termenul de supraurbanizare. Este forma de urbanizare care nu duce la o creștere paralelă a economiei sau industriei, dar este rezultatul unui număr imens de oameni care se mută în orașe din zonele rurale și caută proprietăți de vânzare în Bangladesh. Cu toate acestea, acest fenomen a alimentat călătoria pieței imobiliare din Bangladesh. Industria și-a asumat responsabilitatea de a asigura cazare pentru numărul tot mai mare de locuitori ai orașului.

Sectorul imobiliar este un sector crucial care are efecte multiplicatoare diferite în economie. Sectorul imobiliar generează cele mai multe locuri de muncă după agricultură și industria confecțiilor. În ultimele două decenii, sectorul imobiliar a contribuit cu 8,24% la PIB-ul total al Bangladeshului.

Puterea de cumpărare a oamenilor din Bangladesh a înregistrat o creștere în ultimii ani.

Creșterea costului vieții a dus la o cerere mare pentru achiziționarea de apartamente și proprietăți de vânzare în Bangladesh. Majoritatea oamenilor vor să cumpere un apartament pentru a încerca să scape de venituri mari. În plus, prețurile apartamentelor au scăzut cu 20-30% în ultimii 4 ani.

Investițiile în imobiliare au înregistrat o creștere în ultimii ani. În Bangladesh, PIB-ul a crescut la 30,27% în anul 2016-17. Aceasta este o creștere comparativ cu 29,65% din anul precedent.

Sectorul imobiliar din Bangladesh se transformă în prezent într-o parte importantă a țării. De asemenea, sectorul imobiliar garantează creșterea diferitelor industrii conexe și, prin urmare, generează multe locuri de muncă pentru oameni. Prezintă un mare potențial pentru a fi o oportunitate de investiții interesantă.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 40548

DE VÂNZARE 3 camere, Bangladesh, Dacca, Dacca, 47 SHAHEED ABDUL AZIZ ROAD

225,431.43RON
DE VÂNZARE
3 camere

97.55 m²
Acesta este un apartament cu 3 dormitoare cu 2 băi lângă Bashundhara R / A, Jamuna Future Park, Universitatea North South. Este recent renovat. 1050 m...
Cod. 27856

DE VÂNZARE Teren agricol, Bangladesh, Dacca, Dacca, dacca

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Teren agricol

120000 m²
teren de vânzare
Cod. 13176

DE VÂNZARE 4 camere, Bangladesh, Narochanskie lakes, Shahbagh, Flat 9, Aziz Co-operative, Shahbagh, Dhaka

345,541.22RON
DE VÂNZARE
4 camere

1695 m²
Acesta este un apartament de lux 1600 Piaţa picioare în locul inima capitalei din Bangladesh, privind oferta de vânzare. Este în prezent închiriate şi...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB